Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf-BryllupsreceptenHos os får I en bryllupsfotograf, der brænder for at skabe smukke billeder. I løbet af dagen opstår der mange følelser, stemninger og sjove øjeblikke, som fortjener at blive foreviget af en fotograf.

Bryllupsfotografen fortæller

Fotografering af bryllupsportrætterSom bryllupsfotograf går jeg efter at fremhæve glæden og romantikken på dagen. Jeres personligheder skal kunne komme til udtryk, så I kan genkende jer selv i bryllupsbillederne efterfølgende. Derfor bruger jeg heller ikke poseringer, der er alt for detaljerede og avancerede.

Mange bliver blufærdige når de skal posere foran kameraet og en ukendt bryllupsfotograf i én time. Derfor går jeg altid efter at gøre bryllupsportrætterne til en hyggelig og afslappet stund. Det giver både bedre og mere personlige billeder.
Et telefonisk formøde er altid en god idé. Sammen gennemgår vi dagen og de ønsker I har til bryllupsfotograferingen. Det skaber efter min mening de bedste forudsætninger for en afslappet atmosfære, hvor det er muligt at indfange jeres intimitet og følelser. Et formøde er naturligvis inkluderet i prisen, hvis I vælger fotografering.

Mit navn er Uffe Birk og jeg er autodidakt fotograf med en kunstnerisk uddannelse fra musikkonservatoriet. Fotografiet og musik har efter min mening meget til fælles. Begge er de udtryksformer hvor kreativitet, timing, udtryk, samspil og stil er forudsætninger for et godt resultat. Et godt foto er en fortælling i sig selv – ligesom et stykke musik.

Fotografering af bryllupsdetaljerEt bryllup kan ikke gøres om, og defor er det vigtigt at have udstyret i orden som fotograf. I løbet af dagen tages der mange forskellige typer af billeder, der på forskellig vis kræver meget af udstyret. Derfor har jeg altid 2 kameraer, 4-5 objektiver, flash, og andet udstyr med, når jeg er fotograf til et bryllup. Skulle uheldet være ude, kan jeg derfor fortsat forevige dagen selvom et kamera eller objektiv går i stykker.

Under Bryllupsbilleder kan I se forskellige eksempler på mit arbejde som bryllupsfotograf.

Del Bryllupsrecepten med vennerne! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest