Dinnermusik

To musikere står med deres guitarer

De fleste foretrækker levende musik under bryllupsmiddagen. Smagfuld dinnermusik giver nemlig en romantisk og hyggelig atmosfære, der er med til at sætte stemningen for aftenen.

Musik under maden også kaldet dinnermusik

Dinnermusik der skaber stemning. 

Dinnermusik når det er bedst

Musik præger vores underbevidsthed og humør, og derfor kan den rette dinnermusik til brylluppet også gøre en god aften endnu bedre. Bryllupsreceptens 2 sangere og guitarister skaber stemning uden at tage fokus, når de spiller smagfulde fortolkninger af numre, der egner sig godt som musik under maden til et bryllup. Selvom musikerne holder sig i baggrunden, bygger de langsomt stemningen op i løbet af aftenen, hvilket afspejles i valg af numre. På den måde går energien ikke tabt, selvom gæsterne og brudeparret sidder ned i mange timer og spiser god mad – I krig og kærlighed gælder alle kneb! 🙂

Hvis gæsterne har skrevet festsange over kendte melodier, spiller vi også gerne med på dem. Såfremt vi får besked om festsangenes melodier senest 14 dage før, har vi som regel mulighed for at fremskaffe nodemateriale, hvis det er melodier vi ikke kender i forvejen.

Lyt til musikken under maden

I afspillerne herunder er der forskellige smagsprøver på vores akustiske musik under maden. Lyt med hovedtelefoner for det bedste resultat og del gerne med vennerne, hvis I kan lide dinnermusik med En Kort En Lang.

København fra en DC9:

Free Falling:

Del Bryllupsrecepten med vennerne! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest