Foto stilen

De bedste bryllupsbilleder er i mine øjne de naturlige og umiddelbare. Dem der indfanger en oprigtig udstråling i både udtrykket og detaljen. Billeder man ikke blot ser, men også mærker.

I løbet af en bryllupsdag opstår der mange følelser, stemninger og sjove øjeblikke som fortjener at blive foreviget på bedste vis.

Som bryllupsfotograf går jeg efter at være på forkant og forudsige situationer før de udspiller sig. Kun på den måde er det muligt at indfange en naturlig situation, fra den rette vinkel, på det rette tidspunkt. For man har kun ét forsøg til et bryllup.

Det er både det fascinerende og frygtindgydende ved arbejdet som bryllupsfotograf.

Bryllupsportrætter

At få taget bryllupsportrætter er i udgangspunkt en unaturlig situation -hvor mange gange er man i flotte omgivelser med sin egen fotograf? Det kan hurtigt blive akavet at stå der og smile til en fotograf man ikke kender på forhånd.

Derfor prøver jeg altid at skabe nogle situationer hvor det er lettere for jer som par at være i. For når man er sig selv og slapper af, stråler ens personlighed bedre igennem.

Fotograferingen af jeres bryllupsportrætterne skal helst være en hyggelig stund, hvor I kan nyde hinandens nærvær på en ellers begivenhedsrig dag.

I skal kunne genkende jer selv i bryllupsbillederne efterfølgende, og derfor tager det udgangspunkt i naturlige situationer, som at gå hen ad en sti, sidde og snakke på en bænk, eller give hinanden et kys.
Klik her for flere bryllupsbilleder.