Musik der fænger

Er I på udkig efter bryllupsmusik, så er I kommet til det rette sted. Bryllupsreceptens band går under navnet En Kort En Lang, og vi har spillet sammen siden 2004.

Derfor har vi også overskuddet til at skabe den gode fest hver gang, uanset om festen kalder på en hyggelig aften med god live musik eller vild dans på bordene.

Den gode lyd

Bryllupper holdes ofte i omgivelser, hvor akustikken ikke kan bære lyden fra et trommesæt. Derfor bruger vores trommeslager en cajon, som er en avanceret trækasse. Med vores bryllupsmusik er det derfor muligt at hygge og holde fest samme sted, hvilket betyder utroligt meget for ”den gode fest”.

Vha. mikrofoner og lydanlæg tilpasser vi lydstyrken, så den er optimal, uanset om der er 15 eller 150 gæster. Vi har et stort og bredt repertoire på over 150 numre, der sammen med vores store erfaring, giver muligheden for at forme bryllupsmusikken efter gæsternes respons. Det mener vi skaber den bedste stemning.

Professionelt udstyr

Hvis lyden er dårlig og man ikke kan se bandet, hjælper erfaring og et godt repertoire ikke meget. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores instrumenter, lydanlæg og scenelys.

I videoen kan man høre et eksempel på vores dinnermusik, når vi optræder som duo med sang, akustisk guitar og perkussion.

Gode råd – Valg af bryllupsmusik

Vi har her lavet en lille vejledning, som I kan bruge i jeres søgen på bryllupsmusik. Når man skal finde den rette musik til brylluppet er der nemlig flere faktorer som er værd at overveje.

  1. Det kan være en god idé at undersøge og overveje følgende, inden I begynder med at lede efter den perfekte bryllupsmusik: Hvor stort et band er der plads til i festlokalet? Hvilket setup vil egne sig bedst til lokalets akustik; duo, trio eller et fuldt band med trommer? Hvilket musikalsk repertoire vil I gerne selv høre? Hvilket musikalsk repertoire vil jeres gæster gerne høre? (Ofte er det nemlig den ældre generation der starter festen på dansegulvet).
  2. Efter disse overvejelser kan det være lettere at finde det man søger. I kan med fordel være opmærksom på følgende, når I begynder med at lede efter et egnet band: Har de udtalelser fra nogle der har oplevet dem? Kan man høre lydeksempler på bryllupsmusikken eller endnu bedre se en video hvor de spiller? Er de erfarne og spiller de ofte? Kan man høre dem live før brylluppet?
  3. Når de rette bryllupsmusikere er fundet, er det en god idé, at afklare følgende inden der laves en bindende aftale: Kan de spille brudevalsen? Medbringer de lysanlæg? Er sluttidspunktet fleksibelt, hvis tidsplanen skrider på bryllupsdagen? Afspiller de musik i pauserne?
  4. Slutteligt er det altid en god idé at samle detaljerne for bryllupsmusikken i en skriftlig kontrakt. derved udgår I misforståelser, hvilket giver øget tryghed for begge parter.

– Bryllupsrecepten