Musik, fotografering og ”den gode fest” er vores levevej og passion. Derfor er vi med Bryllupsrecepten stolte over at kunne tilbyde bryllupsfotograf, dinnermusik, festmusik og rådgivning i én samlet pakke. Vores bryllupsrecept er en unik mulighed for et overskueligt og samtidigt vedkommende bryllup. 

En unik oplevelse

Som brudepar kan I nyde den store dag og de overvældende indtryk, uden at forholde jer til mange forskellige aktører før, under og efter festen. I samarbejde med køkkenet og toastmasteren skaber vi et optimalt udgangspunkt for en fantastisk dag med kærligheden i centrum.

Vores fotograf kan følge jer hele dagen, og forevige de små og store øjeblikke i smukke bryllupsbilleder.
Under middagen spiller vi for smagfuld dinnermusik, som skaber en intim og romantisk stemning.
Efter brudevalsen spiller vi festen igang med vores rutinerede akustiske duo/trio, der går under navnet En Kort En Lang.

Hvis I vælger en samlet pakke med musik og fotografering, holder vores fotograf, Uffe, et telefonisk formøde med jer forud for den store dag. Under formødet aftaler vi de nærmere detaljer for musik og foto, så vi med Bryllupsrecepten kan gøre det vi brænder for – at give jer et uforglemmeligt og personligt bryllup!

Se hvad andre synes om os under anmeldelser. Det er også muligt høre musikken under bryllupsmusik og se mere under bryllupsfotograf.