Pæne ord

Her på siden ses et udpluk af de ord vi har fået med på vejen. Desuden henviser vi til vores Facebook-side for flere anmeldelser: https://www.facebook.com/Bryllupsrecepten/. Vi sætter en stor ære i at give alle brudepar en helt igennem fantastisk oplevelse!

Christina-og-Jakob“Hej drenge!
Så er vi så småt ved at komme psygisk og fysisk til os selv, ovenpå en helt fantastisk fest igår!
Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse, på både den musikalske front og for en fotograf, man må sige, hengiver sig fuldstændig til sit arbejde! Tusind tak fordi i var så imødekommende med vores ønske om Full Cirkel! Vi kunne ikke være mere tilfredse, om så det var aerosmith selv der var der! ;) -Og for at give et nap med, da talen til Jacob lige skulle fuldendes med lidt kræs.
Vi har absolut kun rosende ord fra os og vores gæster, (og personale i køkkenet) til jer! Tænker vi vil til at være party crashers, så vi kan få lov at nyde jer lidt oftere! :)
Endnu engang af hjertet tak! <3″ – Christina og Jacob

Nanna-og-JesperKære Uffe, Michael og Thomas :-) Tusind tak fordi I var med til at gøre vores store dag helt perfekt. Vi havde fra start sagt til os selv, at musik og gode billeder det skulle der virkeligt ikke skæres ned på. Derfor valgte vi jer – og det fortryder vi ikke.

Uffe: Du har formået at indfri vores forventninger til hvad vi gerne ville have vores fotograf skulle kunne. Du var gennem hele dagen meget professionel og rolig at være sammen med. Efter bryllupsbillederne så mærkede vi faktisk ikke du var der. De billeder du har redigeret er så smukke og unikke. Vi kunne ikke have drømt om mere :-)
Michael: Tusind tak, fordi du har været med på alle de ideer, som Nanna har haft. Din musik under vores vielse var så smuk, det gjorde du virkeligt godt. Tak fordi du hjalp Nanna, med at øve på sangen til Jesper :-)
Michael og Thomas: Mange gange tak fordi I spillede så godt under middagen. Det skabte en stemning som var helt i top. Det var også fedt at vi kunne danse brudevalsen udenfor – det var så smukt at I spillede den akustisk til!

Til jer alle 3: Tak fordi I fik sparket gang i vores fest! Alle har rost jeres musik og sagt I var for gode. Vi ses helt sikkert igen på et andet tidspunkt. Ihvertfald så sæt kryds i kalenderen når vi har kobberbryllup ;-)” – Nanna og Jesper

Sanne-og-Henrik“Hej Uffe, Thomas og Michael,
Tak for jeres indsats i går. Det var vildt fedt. I gjorde det bare præcist, som vi havde håbet og forventet. Både fotograferingen (og de første billeder på pc’en i går var fremragende) og musikken var bare outstanding. Jeg vil til enhver tid anbefale jer til venner og familie og ikke tøve det mindste med at anbefale jer til alle.” – Sanne og Henrik

Hejdi-og-Bo“Hej Uffe – Michael og Thomas

Vi vil gerne sige 1000 tak for det i hver især leverede til vores store dag :) og det var med til at gøre den helt perfekt :)

Uffe – det var super fedt at bruge dig som fotograf, og det valg har vi ikke fortrudt et sekund, det er blevet super gode billeder. Din personlighed er kanon og blev ligeledes rost af alle :) og gæsterne syntes det var super fedt at du satte din computere frem med udpluk af de billeder som var taget :)

Michael og Thomas – det var kanon musik i spillede under maden og at i sang og spillede med på sange der kom ind var super godt, i har en god situations fornemmelse og i var dygtige til at tilpasse lydniveauet så folk også kunne snakke sammen.

Det var også fedt at i passer jer så meget ind efter festens forløb som i gjorde :)

Alle gæsterne var dybt imponeret over det i leverede hele dagen :)

Jeg havde fortalt dig Uffe at vi havde stor forventning til jer alle efter vi havde høre jeres lyd kip på nettet mange gange :) og der er kun et at sige i leveret alle sammen over vores forventning og vi roser jer til alle :)

I er så pisse dygtige og kun ros her fra.”– Hejdi og Bo

Pia-og-Tommy“Hej alle tre
Vi vil gerne sige TUSIND tak for det i hver især leverede til vores fest igår :-)

Uffe – det var dejligt at bruge dig som fotograf, og vi er helt sikre på at det er blevet super gode billeder.. Din personlighed blev ligeledes rost af gæsterne !

Thomas og Michael – det var SÅ god musik i spillede under maden, og vi blev ret hurtigt enige om, at det var det rigtige band vi havde booket :-) efter fem numre, sagde en af gæsterne ved vores bord, at det ville blive en god aften med den musik i var startet ud med ..

Til jer alle tre – Det var fedt som i kunne spille op til dans, og der var mange som roste det helt vildt overfor os.. Musikken er med til at skabe festen, og det var helt i top.. Vi kan kun varmt anbefale jer til andre :-) ” Pia og Tommy

Maria-og-Simon“Vi havde fornøjelsen af Bryllupsrecepten til vores bryllup og vi er så glade for vores valg af både fotograf og musikere.

Uffe tog de mest fantastiske billeder af os og til vores fest. Han fangede selv de mindste detaljer, som man normalt nok ville glemme i alt det hurlumhej der er sådan en dag, men dem har vi nu som minde på billeder fra en skøn dag. Samtidig var han dejligt afslappet og det gjorde at alle følte sig rigtigt godt tilpas og man nærmest ikke mærkede at han var fotografen og alle følte det behageligt at der blev taget billeder.

Musikken var også super god. Bandet fangede virkelig stemningen og lyden var behagelig under middagen i et lydniveau, hvor alle kunne snakke sammen. De synger og spiller fantastisk. Efter bryllupsvalsen spillede de op til fest og fik trukket en masse ud på dansegulvet resten af aftenen! Alle vores gæster roste både fotograf og band efter festen og flere af gæsterne snakkede om selv at hyre dem til deres fremtidige fester.”– Maria og Simon

heidi-og-jakob“Hej Uffe
Tusind tak for de fantastiske billeder. Allerede ved første billede måtte vi fælde en tåre. Vi glæder os til at se dem alle:-) Vi vil også sige jer 1000 tak for at i var med til at gøre vores fest helt fantastisk.
Tak for din profesionelle og samtidige rolige og behagelige måde at håndtere fotograferingen på. Vi hyggede os så meget i skoven og følte os virkelig tilpas i dit selvskab.

Vi vil også sige tusind tak til Michael og Thomas for det fantastiske musik under middagen. Det skabte en helt fantastisk stemning. Til sidst tusind tak for den fest i skabte efter brudevalsen. Den var jo helt kanon. I fik så mange roser med fra gæsterne og i var i sandhed med til at gøre, at vores fest blev så fantastisk og perfekt som den blev.
Vi kan kun give jer vores bedste anbefalinger:-)”

“Hej Uffe
Hvor er det bare nogle fantastiske billeder. Det er så fedt at se hvordan du har ramt stemningen ved kirken, men også i forsamlingshuset. Samtidig har du lyttet til vores ønsker og formået at fange det ” naturlige” udtryk vi ønskede os i skoven. Det er så fantastisk og helt perfekt hvordan du på alle måder har lyttet til os og givet os nogle fede minder, som vi altid vil have og se tilbage på med stor glæde og kærlighed. Vi kunne simpelthen ikke have ønsket os en bedre fotograf og du har virkelig vores varmeste anbefalinger. På alle måder en perfekt oplevelse.”
– Heidi og Jakob

Jeanette-og-Harald“SUPER musikalske, fede stemmer og gode blandede sange, som var med til at sætte gang i festen og sørgede for at der altid var folk på dansegulvet.– Jeanette og Harald