Generelt

Hvis I booker Bryllupsrecepten, anser vi aftalen som bindende for begge parter. Derfor siger vi naturligvis nej til andre forespørgsler der måtte komme på samme dato. Ved evt. afbestilling vil I derfor blive pålagt et afbestillingsgebyr på 50 % af den samlede pris inkl. moms. Foretages afbestillingen senere end 30 dage før brylluppet vil gebyret være 75 % af den samlede pris incl. moms. Force majeure er dog til enhver tid gældende.

Bryllupsmusikken

Bryllupsrecepten medbringer lydanlæg og lys. I skal blot sørge for et 220v strømstik nær ”scenen”.
Hvis gæsterne har skrevet festsange over kendte melodier, spiller vi også gerne med på dem. Hvis vi får besked om festsangenes melodier senest 14 dage før, har vi som regel mulighed for at fremskaffe nodemateriale, såfremt det er melodier vi ikke kender i forvejen.

Et ekstra sæt festmusik (45 min.) kan tilkøbes på dagen.

Bryllupsfotograferingen

Vi anbefaler at I afsætter 60 minutter ’on location’ til bryllupsportrætterne, men respekterer naturligvis hvis I prioriterer anderledes. Det er en rigtigt god idé at bruge en af gæsterne som assistent, til at holde øje med at jeres hår og tøj sidder som det skal, samt hjælpe fotografen med at holde udstyr. Hvis I ønsker et kongebillede og parbilleder, så står assistenten ligeledes for at kalde folk sammen.

I tilfælde af dårligt vejr er det en fordel, at I har en plan B location for bryllupsportrætterne i baghånden.

Efter dansk lovgivning har fotografen (Bryllupsrecepten) Copyright på billederne. Som brudepar har I fri råderet over billederne, også til brug i aviser, på nettet mm. Vi vil blive glade hvis I henviser til Bryllupsrecepten.dk ved billedet.
Bryllupsrecepten forbeholder sig retten til at bruge billederne som reklamemateriale og selvpromovering, medmindre andet aftales skriftligt i kontrakten.

Det med småt

Husk at træne smilemuskulaturen forud for den store dag. Mængden af standup, komedier og hyggeligt samvær kan med fordel øges frem mod brylluppet.

Vi vil gøre vores absolut bedste for, at jeres dag bliver fantastisk!